Roxana Maya aliniază costumele de baie și dezvăluie ce vedetă e praf la capitolul stil: „Nu prea poartă haine” (2024)

Roxana Maya vine cu sfaturi prețioase și explică trendurile în materie de costume de baie. De asem*nea, stilista spune care e vedeta din afară pe care o consideră praf la capitolul vestimentar plus multe alte lucruri legate de preferințele personale în materie de haine și nu numai!

Roxana Maya spune ce costume de baie sunt la modă vara asta

Roxana recomandă costumele de baie întregi pentru mersul la piscină, în culori pastelate, căci asta se poartă vara asta. Întrebată despre pot fi accesorizate costumele pentru plajă, blondina ne-a zis că brățările pentru picior și inelele pentru degete sunt cu adevărat chic!

ADVERTIsem*nT

„Se poartă costumele de baie colorate și îmi place că atunci când e sezon cald, în sfârșit, scăpăm de negru. E bine să mizezi pe culoare. Sunt la modă pastelurile, de asem*nea, albul e nemuritor, apoi avem imprimeurile.

Costumul întreg avantajează orice siluetă, de obicei, și se poartă, de principiu, la piscină sau la o petrecere în jurul piscinei. Nu ne putem bronza la fel de bine precum cu un costum din două piese. Dacă vrem să pozăm mai mult pentru rețelele de socializare recomand atât costumele întregi, cât și cele din două piese, dar să fie bine accesorizate.

ADVERTIsem*nT

Nu există o regulă privind accesorizarea. Dacă ai ca piesă centrală o rochie, atunci nu aș miza pe prea multă accesorizare. La costumele de baie putem pune multe accesorii, mie îmi plac și brățările pentru picior vara, există chiar și inele pentru degetele de la picioare. Putem miza pe astfel de accesorii, dar la ținute e o linie foarte fină între kitsch și elegant”, a explicat Roxana Maya, pentru FANATIK.

Raluca Bădulescu, regina kitsch-ului transformat în eleganță

Vedeta a mai spus, legat de stil, că unele accesorizări pot cădea în kitsch, iar kitsch-ul nu e pentru oricine! De la noi, Raluca Bădulescu este nominalizarea făcută de Roxana dintre faimoasele care reușesc să transforme kitsch-ul în artă.

  • • Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate

  • • Cum se fac găluștele? Secretul pentru a fi pufoase și delicioase

  • • Patru trucuri utile pentru Android. Cum eviți supraîncălzirea telefonului vara

  • • Unde pleacă Denisa Balu în luna de miere. Artista face anunțul despre copil: „Nu ne-am gândit încă la un nume”

ADVERTIsem*nT

„Uite, Raluca Bădulescu reușește să facă asta, să stăpânească kitsch-ul, transformându-l în ceva elegant. E și personalitatea ei care o ajută, ea e un personaj. Apoi, la fel de excentrică e Donatella Versace, dar noi o avem pe Raluca noastră!”, a completat Roxana Maya.

Stilista ne-a spus și ce articole vestimentare nu mai poartă din cele care erau la modă altădată. Acum se ferește de platforme, deși n-a renunțat de tot la ele. De asem*nea, nu vrea să mai audă de rimelul albastru!

ADVERTIsem*nT

„Uite, eu am purtat platforme, bine, mai port din când în când, nu pot să spun că le-am aruncat, nu am renunțat total la ele. Eu sunt înaltă, la 1,75, și purtam acele platforme pe care pe vremuri le numeam bucuria piticului. A trebuit să renunț apoi la ele. Pot să îți spun în materie de make-up: rimelul albastru, specific anilor 2000. Nu mi-aș mai pune albastru având culoarea ochilor albastră, e o combinație pe care nu aș mai repeta-o”, ne-a mai zis Roxana Maya.

Stilista, dezamăgită de Britney Spears: „N-a avut o evoluție bună”

Legat de ținutele monocromatice, la pachet cu un make-up în culorile hainelor, Roxana Maya spune că nu sunt greșite, dar trebuie bine studiate. Vedeta pledează pentru mai multă naturalețe, dând exemplul starurilor hollywoodiene.

„Eu apreciez persoanele care au prea mult curaj. Dacă ne uităm pe covorul roșu din afară vom vedea că make-up-ul și părul sunt naturale. Bineînțeles, vorbim despre ceva studiat, căci există o echipă de stiliști în spatele fiecărei celebrități”, ne-a spus Roxana.

Roxana a oferit, apoi, numele unei cântărețe internaționale care ar avea nevoie urgent de o consiliere la capitolul styling. Britney Spears, în opinia Mayei, a involuat destul de mult din punct de vedere stilistic. La polul opus, Roxana ne-o nominalizează pe Pamela Anderson.

„Britney Spears! Nu prea poartă haine ca să avem ce stiliza… Da, chiar are nevoie de un stilist. Britney dinainte… Uite, am studiat-o pentru tema anilor 2000 și apărea ca reper pentru vremea respectivă. N-a avut o evoluție bună. Îmi place, de exemplu, evoluția Pamelei Anderson stilistic. Era printre primele care și-a pus implant mamar, extensii, gene false… Acum mi se pare wow și chiar e un fashion icon”, a mai declarat, pentru FANATIK.

Roxana Maya, semnal de alarmă privind promovarea modelelor oversize: „Obezitatea este o problemă”

Roxana Maya a abordat cu noi și o temă ceva mai sensibilă, cea a promovării modelelor oversize, în condițiile în care la nivel global se vorbește tot mai mult despre pericolele de sănătate pe care le aduce cu sine obezitatea.

„Obezitatea este o problemă a secolului nostru și ar trebuie să fie un semnal de alarmă. Evident, fiecare trebuie să se accepte așa cum este, dar asta nu e sănătate. Trebuie să ducem o viață mai echilibrată, să fim mai atenți la ce mâncăm, să fim mai longevivi. Legat de modelele oversize, nu-mi displace ideea, nu e ok ca o femeie să sufere pentru cum arată. Îmi place că au apărut astfel de modele și la concursurile de Miss internaționale. Chiar a câștigat de curând un model oversize un astfel de concurs, dar din punctul meu de vedere ar trebui să fie pe categorii.

Până la urmă e decizia fiecăruia ce face cu propriul corp, însă, repet, nu este sănătate. Nu încurajez faptul că au luat o foarte mare amploare operațiile de micșorare de stomac. La astfel de operații cred că ar trebui apelat când, efectiv, nu mai există altă cale de a slăbi. Deși rezultatele sunt evidente și începi să arăți bine, fiecare operație are și riscurile ei”, semnalează Roxana Maya.

Fashionista face piața la Obor, îmbrăcată în trening sau ie!

Și dacă tot vorbim despre siluete și sănătate, Roxana ne-a zis că nu e adepta dietelor drastice, dar nici a mâncatului în exces. Ea se hrănește pe timpul verii mai mult cu fructe și legume pe care, atenție, și le cumpără din Piața Obor!

„Eu abordez un stil de viață destul de echilibrat. Eu mănânc multe legume și fructe. Mă hrănesc normal. Nu încurajez dietele drastice, trebuie să avem grijă de stomacul nostru. Încerc să mănânc cât mai sănătos, merg la cumpărături în Piața Obor. M-am și împrietenit cu câțiva vânzători.

La piață merg îmbrăcată normal, în trening, chiar o dată m-am dus îmbrăcată în ie. Îmi place foarte mult să port ia, toți se bucurau, îmi zâmbeau. Le cunosc poveștile de viață, familiile. Dacă nu merg o săptămână la piață îmi spun că mi-au simțit lipsa. Am oameni din Satu Mare care îmi aduc tot felul de produse, sibienii de la care mai cumpăr, iau ouă de la țară. Toate le cumpăr din piață, pentru că îmi place, îmi place experiența în sine”, a încheiat Roxana Maya.

ADVERTIsem*nT

Roxana Maya aliniază costumele de baie și dezvăluie ce vedetă e praf la capitolul stil: „Nu prea poartă haine” (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6262

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.